Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Wifit minden áron?

darvas 2008.01.14. 12:06

Találtam egy pályázatot: wifi falu pályázat. Jó lenne, mert még wifink Marika presszóján kívül nincs.

Átolvasva a felhívást, a kiírásban van egy mondat, ami miatt kicsit szkeptikus vagyok, de hátha kapunk kommentárokat.

A nyertes pályázók vállalják, hogy részletfizetési kedvezményt adnak a végfelhasználóknak a gépvásárláshoz. A végfelhasználóknak az Alapítvány olcsó, felújított, internetezésre alkalmas, a szükséges szoftverekkel feltelepített számítógépeket kínál megvásárlásra.

Az alapítvány olcsó számítógépeket kínál megvásárlásra. Tehát az alapítvány biztosítja a netet, de vegyél x darab számítógépet tőlük, amit mint pályázó fizess ki. A végfelhasználóknak - a lakosoknak -  pedig biztosíts részletfizetést a gépek megvásárláásra. Érdekes.

A pályázat célja az ingyenes otthoni internet és olcsó számítógép biztosítása mély szegénységben élők részére.

A pályázat rövid összefoglalása.

A nyertes pályázók települése drótnélküli internetes hálózathoz (WiFi) jut. Az ehhez szükséges internet-előfizetést 2008-ban az Alapítvány ingyenesen biztosítja. A nyertes pályázók vállalják, hogy részletfizetési kedvezményt adnak a végfelhasználóknak a gépvásárláshoz. A végfelhasználóknak az Alapítvány olcsó, felújított, internetezésre alkalmas, a szükséges szoftverekkel feltelepített számítógépeket kínál megvásárlásra. Az Alapítvány a számítógéphez fél éves garanciát és ingyenes helyszíni internet-oktatást is biztosít.


A pályázati felhívás és mellékletei innen tölthetőek le:

Címkék: pályázat

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr66296716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyírő András · http://wififalu.blog.hu 2008.01.14. 17:17:55

Sziasztok, a pályázatot hátrányos helyzetű, mély szegénységben élő embereknek internet-hozzáférésének támogatására írtuk ki. Van egy olyan opció is a pályázatban, hogy ha valakinek már van gépe, vagy máshonnan kívánja beszerezni, akkor annak nincs akadálya, tehát nem feltétel, hogy az alapítványtól vagy alvállalkozótól kellene gépet venni. A gép egyébként 30 000 Ft-ba kerül, monitorral, DVD olvasóval, 512 Mb RAM-mal, 20 GB merevlemezzel, skype fülhallgatóval, külső hangszóróval. Azt célozza a pályázat, hogy az önkormányzat azoknak adjon hitelt, akiknek ez a 30 000 Ft sok. Egyébként a pályázat területe Borsod és Szabolcs megye 3000-nél kisebb települései.

Üdv,

Nyírő András
Az Internet Terjesztéséért Alapítvány

darvas · http://dtp.tumblr.com 2008.01.14. 17:25:15

Köszi András a kommentet. Illik ránk a kiírás, Borsodban vagyunk és kb. ezer lakosunk.
Nálunk a labda.
üdv dtp
süti beállítások módosítása