Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Gémeskút felhívás

darvas 2010.06.09. 08:55

Frissítettem a Nefelejcs vendégház adatait, módosult az ár és sok új képen lehet nézegetni Cserépfalu egyik kedvenc szálláshelyét.

cserepfalu: udvar

A cserépi vendégházak szerkesztőségi titkos táblázatát ITT lehet megtekinteni, ez a lista megmutatja azt is, hogy a szállásadók mikor frissítették az oldalukat. A blog huszonhat vendégházat lajstromozott a mai napig, ebből 12 13 frissült mostanában. 

Nagyon kemény határozott felhívást, nyílt levelet, leiratot adok közre. Célcsoport: a cserépi szállásadók.

Tisztelt Házikót Kiadó!

A Cserépfalu blog július másodikán - a születésnaponom - megszünteti azoknak a szállásoknak a hivatkozásait, mely házikók tuljadonosai 2010-ben nem frissítették a lapjukat. A kedves blogolvasó a születésnapom után továbbra is látni fogja a nemfrissített szállások nevét és elérhetőségét, de nem tud majd kattintani a részletes aktuális információért, mert nem találná meg amit keres.

Üdvözlettel:
Cserépfalu blog
vendégház szakosztály

Címkék: turizmus szállás kiadó vendégház nefelejcs vendégház

2 komment


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr792068168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cser 2010.06.09. 14:09:58

A napokban beszélgettem az egyik szálló vendégemmel és érdeklődtem tőle, hogy hol találta meg az általam kínált szállást. Erre azt válaszolta, hogy a múlt évben Bogácson jártak és akkor ismerte meg Cserépfalut. El is határozták, hogy az idén ide fognak jönni pár napra. Mikor szállást akart keresni, akkor értelemszerűen megnyitotta Cserépfalu hivatalos honlapját, mely egy kicsit kedvét is szegte, de mivel már eldöntötték, hogy ide jönnek, ezért tovább kutakodott. Ekkor bukkant rá a cserépi blogra, ahol minden igényt kielégítően tudott válogatni a szálláshelyek közül. Sajnálatos dolognak nevezte, hogy a hivatalos honlap a "megjelenése és zagyva tartalma miatt" nem igazán tudja felkelteni az ide jönni szándékozók érdeklődését. "Még szerencse, hogy van a blog"

A vendég aki ezt a véleményt nyilvánította Székesfehérvárról érkezett.

doktorozs 2010.06.18. 09:12:27

@cser: Cserépfalu hivatalos honlapjának működésképtelensége és tartalomnélkülisége egyébként teljességgel jogszabálysértő.
süti beállítások módosítása