Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Ennyi

darvas 2010.09.19. 14:24

Tiszabábolna - Cserépfalu 1-1. Ami a lényeg, hogy vezetjük a bajnokságot! Nem kellene ezek után semmi mást írni, csodáljuk inkább a bajnokság tabelláját. 

Kérdeztem tegnap Főedzőtől a meccs végén, gondolta-e kisgyermek korában, hogy egyszer Cserépfalu nagycsapatát a csúcsra nyomja futballedzőként. Nem tudott válaszolni a meghatottságtól. 

Tehát a meccs.

A pálya közepén, kb ötven méterszer tíz méteres tócsa állt. Ha középre ment a labda alig lehetett kikotorni a vízből, ezért csak szélen lehetett támadásokat indítani. Játékra alkalmatlan volt a pálya, a mi játékunkra biztosan.

cserepfalu: DSC 1000

Jól kezdett Tiszabábolna, csak a tizedik perc környékén találtuk meg a saras pályán a saras labdát, ezután voltak lehetőségeink, Virág Laci kapufát fejelt, Kiss Zoli két helyzetet is kihagyott. Szélen mentünk-mentünk, de nem volt az igazi. 

A félidő közepe felé aztán meg is kaptuk az ilyenkor szokásos gólunkat. A tizenhatos magasságából érkező bedobást középre fejeltünk ki, a bábolnai Kiss Laci pedig a jobb sarokba lőtte a gólt (0-1)

cserepfalu: DSC 0840


A szünetben cseréltünk, Virág Bandi bejött Kis Zoli helyére, vártuk a gólt. A szünetben Bandi apja Póló sört ivott a bábolnai kocsmában, Jágó papa rizlinget, én normális sört fogyasztottam.

A második félidőben, talán a folyamatosan párolgó pocsolya miatt, jobban kezdtünk el játszani. Éreztük, hogy meg lehet ez a meccs, de a bíró sporttárssal nem számoltunk. A félidő közepén a spori elkezdett össze-vissza fújkálni, tévedett ide, tévedett oda. Álltunk a pálya szélén és nem értettük kivel is van a bíró, mert hogy nem a meccsel az biztos. 

Virág Bandi szerencsére nem foglalkozott a bíróval a 75. percben egy laposan belőtt labdába valahogy belekotort, és szépen lassan bevánszorgott a hálóba a labda. A kapus verve volt. Örömünkben rögtön a bírót kezdtük el nézni, vajon megadja-e, nekem nem volt egyértelmű. Még a középkezdésnél is kérdeztem sportszerű szurkolótársaimat, hogy biztosan megadta? Megadta. Kettő perc múlva újra Bandi lőtt hatalmasat, de sajnos a jobb kapufa mellé ment a lövés.
cserepfalu: DSC 0872  

Kitámadtunk, nagyon akartuk a gólt, a bábolnai kontrákat pedig Róka tette helyre. Kettő hatalmasat is védett, ezért adtam a tegnapi bejegyzés címét kapusunknak. Jól védett Róka, a csapat nem érezte a pocsolyafocit, jövő vasárnap Mezőnagymihályt fogadjuk. 

A meccs után a bábolnaiak halászlével és pörkölttel kedveskedtek csapatunknak, mellé sörrel csapattunk.

Cserépfalu első helyen áll a bajnokságban. Ennyi.

Róka videónyilatkozata lesz még itten, ha megtalálom az átjátszókábelt.

Huszonkilenc kattintás a meccsről ITT

Címkék: foci

Szólj hozzá!


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr592307496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása