Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Hegyen - völgyön át

puszedlili 2011.03.07. 22:19

Kedves blog olvasók!

Reményeim szerint, most elindul egy olyan sorozat a blogon, ami minden kedves olvasónak mosolyt csal az arcára.

2011. február 16-án az óvodában tartottunk egy light-os szülői értekezletet. Szülői munkaközösségi tagként úgy gondolom, felelősek vagyunk azért, hogy némi változást idézzünk elő a közösségi élet javításában. Ezért is született meg az a döntés, hogy minden hónapban  egyszer szervezünk egy úgynevezett mini túrát a gyermekeknek közösen a szülőkkel. A cél közös kirándulás, séta, amit együtt teszünk.

Itt gyorsan meg is említem, hogy nagyon örülnék, olyan szülőknek és gyermekeiknek, akik még nem járnak óvodába illetve az iskolás gyermekek is csatlakozhatnak testvéreikhez. Na és persze az " idegény" családokat is várjuk szeretettel. Ismerjük meg egymást, a széthúzás csak haragot szül!

Az első ilyen mini túránkat 2011. február 18-án meg is ejtettük. Ez pedig egy extrém jó éjszakai túra volt. Este 17:30-kor volt indulás az óvodától, amit csemetéinknek hozni kellett az egy működő zseblámpa volt. A kis csapat elindult és a cél a Cigány-dűlő volt.

cserepfalu: Elindult a kiscsapat

 

Az igaz, hogy hóban akartunk taposni, de délutánra már csak emlék volt a hóval borított dűlő. Ehelyett, térdig érő sár fogadott minket, de nem szegte kedvünk én kifejezett azt tapasztaltam élvezték a szülők is a sárban való taposást a gyermekeink meg aztán főleg.

Követtük a patak hangját, kiderült hogy a bokorból fel-fel röppenő madarak nem " rémisztő éjszakai denevérek" :). Láthattuk a dűlő tetejéről Cserépfalu fényeit és közben a nagy pocakos hold is felkúszott az égboltra. Miután átkeltünk a patakon , igen extrém sáros szakasz következett, ahol már-már csemetéink kezdték feladni a reményt, hogy a szüleik tényleg megőrültek és itt kell szenvedniük.:) , majd kiértünk a Cserépfalut és Bükkzsércet összekötő útra és győzelem, örömujjongás , csizmatisztogatás következett. Nagyon jól szedtük a lábainkat ,mert kb. másfél óra volt a futamidő hazaérkezéssel együtt.

Összegzésül nagyon örülök, hogy már az első alkalommal ennyien eljöttek, mert ha jól számoltam kb. 20 fő vett részt. Nagyon jól éreztük magunkat és gyermekeink napokkal később is kérdezgették mikor megyünk legközelebb. A visszajelzések pedig, pozitívak és kedvesek.

A túravezetőknek külön köszönet: Márti óvónéninek és Zsóka óvónéninek.

cserepfalu: Érkezés csizmatisztogatás


A hegyen-völgyön át mini túra következő időpontját hamarosan olvashatják.

Minden kedves szülőt, nagyszülőt gyermekével , gyermekeivel szeretettel várunk.

Szép napot mindenkinek!

Tóth Ilona

 

Címkék: kirándulás éjszakai túra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr272720122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása