Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Kinyitjuk a nyitott pincéket?

darvas 2008.02.07. 09:46

A KisDarvasKis pince nagyon gondolkodik, hogy jelentkezzen a Nyitott pince napokra. Nem vagyunk a Nyitott pincék szövetségének tagjai, ezért 15ezer+fa a jelentkezési díj. Benne lehetünk programfüzetben sok helyen megtalálható lenne pincénk neve, kapunk plakátot megy ilyesmi. Gondolkodunk! Cserépi pincék tessék jelentkezni! Májusban figyelni forunk!

Ja és jó alkalom, hogy májusig a pincéket a blogon felturbózzam. Az biztos, hogy Mizser "nagyszívű" Csabi, Dósa "Főedző" Laci, Kósik "Polgi" István, Kéméndi "blauberger" Sanyi pincéjét már nagyjából befotóztam, de van  Derda pincéról, Kompa úr, tufacsodájáról is pár felvételeim. Sőt az ismeretlen pincékról nem is beszéltem. Az olyanokról, amikre csak a képről emlékszem :) Figyeld az indafotót.

Nyitott Pince Napok 2008


A Nyitott Pince Szövetség 2008 Pünkösdjén újra megszervezi a Nyitott Pince Napokat - a Magyar Turizmus Zrt.vel együttműködve -, melyre várja azon pincészetek, borászatok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnak a borturizmusba, szívesen fogadnak érdeklődő borturistákat, s szívesen nyújtanak kedvezményeket is számukra abban a reményben, hogy megsokszorozhatják forgalmukat, ismertebbé tehetik Pincészetüket.

Szeretnénk, ha a Nyitott Pince Napok - a "Torkos Csütörtök"-höz hasonlóan - egyre több pincészet számára jelentene jó alkalmat programjaik és boraik népszerűsítésére. A bor iránt érdeklődőket, a borturistákat szeretnénk megszólítani, hogy ismerkedjenek meg az ország egész területén a nyitva tartó, kedvezményeket kínáló pincészetekkel, borászatokkal és kínálatukkal.

Részletes tájékoztató

Jelentkezési lap

Címkék: bor pince borospince borkészítés borozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr17329074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása