Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Nos, erről majd a következő számban

darvas 2009.08.06. 08:09

Holnap kezdődik a nagy dánom-dínom, két napon két éjszakán zörög a csodatelepülésünnep. A twitteren közvetítünk, ez a minimum.

Aki nem tud részt venni a cserépi falunapokon, azoknak olvasnivalót ajánlunk.

Megjelent a Cserépiek Újságja. Már a cserépi sokadalom ronggyá olvasta a lapot, az online bloglakosságnak - kis csúszással - is nyolc oldalnyi áldást adunk.

Az újság word programmal készült, ingyenes pdf konvertálóval tettem guglis netbaráttá, bár berakott  a bal felső sarokba egy darab hatalmas logót a program. Sajnos a szerkesztőség sosem volt erős pdf konvertálásban. Segítséget elfogadunk, ha valakinek bántja a szemét ez a webszemétség.

Katt: (ékezetmentes verzió, csak alapos olvasóknak)

1. oldal - Címlap, lovasversenymeghívó
2. oldal - Önkormányzati hírek
3. oldal - A mi majálisunk, Fincsi nap
4. oldal - Csecsemőgondozási verseny, megújult a háziorvosi rendelő
5. oldal - Falunapok program
6. oldal - Kósik polgi írása a néphez, Verseny Lajos törzsőrmester síremlékét Baranyi Ferenc és neje újította fel és ápolja - képpel.
7. oldal - Lengyel-székely testvérkapcsolat
8. oldal - Futball

A polgi Pista budapesti újságírókat megszégyenítő erejű esszéje következik:

Tisztelt Olvasó!

Próbálom folytatni ezt a cikket ott, ahol az előző újságban abbahagytam. A berezdtetői telekkialakításokkal kapcsolatban már sor került a telkek összevonására, jelenleg a belterületbe való vonás és a Településszerkezeti Terv módosítása van folyamatban. Előre láthatólag 2010 tavaszán, nyarán eljutunk odáig, hogy a terület már eladható lehet a megkötött előszerződés szerint.
Másik fontos, még fontosabb terület, a Bükki Kőkultúra, Bükk Déli Kapuja projekt, ahol a különböző szintű tervek elkészültek, a közbeszerzési eljárás megkezdődött a Látogatópark építésére, eszközök beszerzésére. Három kivitelező cég váltotta ki a terveket, és ebből kettő be is adta pályázatát a kivitelezésre. Hamarosan a közbeszerzési szakértő javaslatot tesz a kivitelezőre, amelyet a Képviselő-testület erősíthet meg. Abban bízom, hogy innen már nincs visszaút, mindenképpen megvalósul a projekt, csak hát a mai helyzetben semmi sem biztos….
Idén tavasztól több közcélú dolgozót tudtunk felvenni az „Út a munkához” programon keresztül. Remélem, településünk lakói, az üdülőtulajdonosok, kirándulók látják a falu összképének pozitív változását. Öröm, hogy Mizser István személyében kőműves dolgozónk is van, akinek keze munkáját dicséri a felújított orvosi rendelő, az erdei iskola lábazatának, a Körjegyzőség oszlopainak burkolása.
A jövőre beharangozott 120 milliárd forint önkormányzati támogatás elvonás még nem tudjuk mit jelent konkrétan az életben maradásért vívott küzdelemben, de nem lehetünk optimisták. 120 milliárd forint elosztva 10 millió emberrel és megszorozva Cserépfalu 1000 fő lakosával, kijön, hogy 12 millió Ft-tal kevesebb lesz a támogatás. Nos, erről majd a következő számban.
Amit még fontos tudni, a régi Ford Tranzit helyett pályázaton nyertünk egy új Volkswagen Transportert.
Azt kívánom, a Kedves Olvasó minél jobbal töltődjön fel a nyáron, nem tudjuk milyen ősz, tél lesz.
Kósik István polgármester

Címkék: cserépiek újságja

6 komment


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr211291985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

merci19 2009.08.06. 14:52:30

Szia! Én át tudom konvertálni PDF -be, csak juttasd el nekem az anyagot. A legjobb lenne, ha az összes fájlt egybe csomagolva feltolnád egy webes tárhyelre (lehetőleg ne FTP), én ezt szeretem:

filebeam.com/

majd elküldöd a "Download link" sort a [ hazard.bionuclear@gmail.com ] e-mail címre.

darvas · http://dtp.tumblr.com 2009.08.06. 17:54:28

A megauploadra felnyomtam, az lenne a legjobb, ha egy pdf-ben lenne az összes oldal, mert akkor lapozható lenne a googledocsban
www.megaupload.com/?d=7UWITBZC
nagyon köszönjük az óriási segítséget
p

joestet (törölt) 2009.08.07. 10:58:45

Egy jó pdf-es konvertáló program Office-ba:
www.cib.de/english/products/pdf/bin/cibpdfbrewer.exe
Nem tesz logót a kész doksiba! Virtuális nyomtatóként települ.

Guntherswarchzhaffenstrassen 2009.08.07. 17:47:06

Szia darvas, tegnap én írtam merci19 profiljával (bocsi, lusta voltam átjelentkezni tegnap)
A .doc mára már egy elég elavult fájlformátum, (ezt nem én találom ki: index.hu/tech/2009/07/15/eltunhet_a_.doc_formatum/ ) ezért csiszolnom kellett egy kicsit az oldalakat, hogy a te elképzeléseidnek megfelelően 8 oldalból álljon a .pdf fájl.
Sajnos az élőlábak nem férnek el nálam (tehát ha beállítom az élőlábakba az oldalszámot, akkor a 8 oldalból rögtön 11 lesz, az pedig nem jó)

Úgyhogy még nem tolom fel sehova, az eredeti is megvan, ha szerkeszteni kell. Kínlódjak még vele, hátha, vagy pedig jó lesz az egy db pdf fájl oldalszámok nélkül is?

Guntherswarchzhaffenstrassen 2009.08.07. 22:14:01

Holnap nem leszek gépközelben, mivel elutazok (éppen Cserépfaluba) ezért úgy döntöttem, mégis feltolom a pdf-t ide:

www20.zippyshare.com/v/3203491/file.html

Ha nem jó benne valami, hétfőn idenézek, is tudok javítani rajta mindent
süti beállítások módosítása