Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Elmarad a halálfélelem?

darvas 2009.09.18. 13:38

Jól látom Magyarország leggyilkosabb túraszakaszát kivették a Less Nándor emléktúrából? 12 km-es táv is van? Na majd erre még visszatérünk.

Beszéltem Sütő Laci főszervezővel. A hír igaz. Gyilkos szakasz nem lesz. Évek óta arrafelé nincs túristaútvonal, kétezer embert nem lehet toronyiránt felvinni a csúcsra. Tehát a csúcsot az északi oldalról fogjuk megmászni. A lenti kis ábrán a Hór-völgy felirat irányában indulunk tovább az Oszláról, majd egy darab balos után jón a csúcsmászás. Nagyon fog hiányozni a kimaradt szakasz. Béke poraira.

A 12 km-es szakasz a tanösvény vonalán megy. A legkisebbek és a 90 év fölöttiek a célközönség.

Működik már az online nevezés is tessék, csak tessék!

Útvonal változás!!!


16, 26, 35 km: Oszla – Ódorvár szakaszon:

A pihenő után kimegyünk az útra, É felé (K+ jelzés) és 2 km után éles balkanyarral elindul az Ódor-mászás az Egresnél (KL jelzés), ahol feltételes ellenőrzőpontra számíthatunk. Egy cikcakkos jobb – balkanyarral kikerüljük a mocsárrétet, majd egy kerítést elmellőzve foglalt forráshoz érünk.

48, 60 km: Ódorvár – Hór-völgy közötti szakaszon:

A pihenőtől jobbra indulunk tovább (KL jelzés). A kerítés sarkánál jobbra fordulunk, és nemsokára újra jobbra, egy alig látható ösvényen letérünk a dózerútról az erdőbe. A forrása csalogató levágást kihagyva, éles jobbkanyarral jutunk le a Hór-völgybe az Egresnél (KL jelzés), aholfeltételes ellenőrzőpontra számíthatunk. után újabb kerítéshez érünk, amelynek túlsó sarkánál, a csalogató levágást kihagyva, éles jobbkanyarral jutunk le a Hór-völgybe az Egresnél (KL jelzés), ahol feltételes ellenőrzőpontra számíthatunk.


valtozas2009

 13. Less Nándor Emléktúra 2009. október 10.

2005-ben a blogbejegyzés szerzője rövidre nyírt hajjal, zöld pólóban teljesítette a gyilkos szakaszt: 

Címkék: less nándor emléktúra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr191390640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása