Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Nyomozókutya

darvas 2009.10.02. 10:37

A blog oknyomozó szekciója a hétfői képviselőtestületi ülésről kiszivárgott forró nyomon a cserepfalu.hu után eredt.

  • A Képviselőtestület megbízást adott az egri székhelyű IT-Nav Hungary Kft-nek az önkormányzati honlap és a Közadattár elkészítésére és folyamatos üzemeltetésére.

Megnéztük az IT-NAV Hungary weboldalát és a referenciákat, hatalmas nyomozással kiderítettük, hogy joomla motor fogja hajtani az új weblapot.
Két három éve, amikor a blog megpróbálkozott a cserepfalu.hu szerkesztésével, olyan szerveren ment a cserepfalu.hu, ami nem engedte a joomlát, de Szívós Jani valamit bütykölt, és működött. A joomláról az újszülött olvasóknak annyit tudok segíteni, hogy a honlapra kikerülő tartalmat, egyből a szép honlap dizájnjában lehet majd látni. Nem kell formázásokkal, képek kicsinyitésével, tagolással szarozni. Vagy valami ilyesmi. A Cserép blog is hasonlóan repeszt.
Szóval joomla. Ingyenes portálmotor, ami mégsem ingyenes, mert konfigurálni kell, jó sablont belőni, változtatni css-en, menükön, stb. Ingyenesség amúgy is csak a szocialuzmusban volt. Vagy akkor sem, csak nem tudtuk.

Megtaláltam Juhász Pétert az IT-Nav ügyvezetőjét és forminterjú formájában kérdeztem. (Sajnos csak emlékezetből írom a kérdéseket, mert a cég weblapján található formon kérdeztem, amiről nem kaptam visszaigazolást)

1. Mikor lesz kész a honlap?
2. Meddig tart a megállapodás?
3. Ki lesz az önkormányzati kapcsolattartó?
4. Folyamatos szerkesztésről, vagy csak a honlap elkészítéséről szól a megállapodás?
5. Mennyiért?

Tisztelt Tóth Péter!
Az új honlap már elkészült, rövidesen publikálva lesz a tartalma. Több információt sajnos nem áll módomban kiadni a partneri kapcsolatunkról.
Üdvözlettel:
-- Juhász Péter
IT-Nav Hungary Kft.
ügyvezető

A válasz kicsit szűkszavú lett, de egyéb forrásokból megtudtuk, hogy nincs még szerződés, talán érthető, hogy addig nem lesz az összes ász kiterítve.

A Kft. az önkormányzati Közadattárat is kezelni fogja, abban úgyis benne lesznek a kérdéseinkre adott válaszok.

Nagyon várunk téged CSEREPFALU.HU!

Címkék: cserépfalu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr101422392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása