Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Könyörülj rajtunk ORTT

darvas 2009.11.19. 10:58

Lelkes és lusta szerkesztőinktől függő nonprofit médiavállalkozásunk az alábbi frontokon vívja napi harcát az információval: Csata ez, sőt háború! Kattintható hivatkozásokkal és rss címekkel, mint a mesében:

  • 1. Cserépfalu Blog - ezt olvasod most kedves sokadalomtag. Lelkes szerkesztők ápolják Cserépfalu sokszáz éves testét. Segíts most! .:RSS:.
  • 2. Blogkommentek - a blog elválaszthatalan része, véleményeket nem moderálunk csak néha. Koronát tesz a bejegyzésekre a komment. Királyság. Szólj hozzá! .:RSS:.
  • 3. Indafotó - Fényképfelvételeink gyűjtőhelye, 108 albumban 1655 kép kattintható. A cserepfalu.9002@indafoto.hu címre is várjuk a képeket. A beérkezés pillanatában csodálja az egész világ! Küldj képet most! .:RSS:.
  • 4. Twitter - Cserépfalu rövid szöveges üzenetei, max. 140 karakterben. Linkek, rövid feszes üzenetek jönnek Cserépfaluból, de közvetítünk focimeccset, túrát, disznótort, ahogy kedvünk tartja. Kövess Twitteren! .:RSS:.
  • 5. Tumblr - Újdonság! A neten talált Cserépfalu vonatkozású internetes állományok gyűjtőhelye lesz, ide nem csak linkeket tudunk osztani, hanem képek, videók is ütnek. Ahogy főápoló kollégámat nevezzük, már majdnem orvos, már majdnem blog! Kiváltja, kiegészíti a cserepfalu.lap.hu-t és a del.icio.us oldalunkat. Followolj a tumblr-ön! .:RSS:.
  • 6. Cserépfalu Youtube Gyűjtjük a cserepes videókat. Főleg a youtube-on osztunk, de az Indavideót és a Vimeot is bírjuk. Küldj videót! 
  • 7. Facebook rajongók - 44-en rajonganak éppen Cserépfaluért a magyarosított közösségi oldalon. Kinek a Metallica, kinek Cserépfalu. Rajongj! 
  • 8. Facebook csoport - Halott állapotban lévő valami. Cserépfalu csoport, kicsit rajongós, de ezt csoportnak hívják. Haldoklik. Föltámasszuk? Koporsószöget bele? Csatlakozz!
  • 9. Iwiw klub - Cserépfalu első közösségi gyűjtőhelye. Aktivitás nulla, 1420 tagunk ott virít, de minek? Aktivizáld magad!
  • 10. Cserepfalu.lap.hu - Ősrégi internetes oldalgyűjtőnk, dobozokban katalogizálva, sokan jönnek innen a blogra, ezért fenntartjuk, hetente frissítgetjük. Küldj hivatkozást! .:RSS:.
  • 11. Del.icio.us - a laphu nemmagyar verziója, sokkal kézreállóbb mint a laphu, a blogunkban jobb oldalt külön sávot kapott. Küldj URL-t! .:RSS:.
  • 12. Cserépfalu fórum (index) ez talán az első internetes jelenlétünk, még 2001-ből. Jó hogy van, bár a blogkomment kiszorította a megnyilatkozás eme fantasztikus formáját. Fórumozgass!
  • 13. Cserépfalu knol: A wikipédia guglis megfelelője. Elkezdtük. Kivárunk. Szerkeszd Cserépfalut! .:RSS:.

Kb. ennyi. Nagyon félünk az ORTT-től, nehogy elvegye valamelyik eszközt. Sírnánk.

Összefoglalásként a mai értekezletünkről azt mondhatom, hogy a blogban vannak a nagyob anyagok, a twitteren a kisebb anyagok, a tumblr-ön pedig az ilyen-oylan hivatkozások, neten talált Cserépfalu tárgyak. A többi ajándék. Átfedés mindenhol-mindenkor. Éljen a káosz!

Aki esetleg azt hiszi, hogy az rss valami holdontúli ismeretlen egyenlet annak itt egy darab olvasnivaló. 

Címkék: rss blog iwiw index youtube del.icio.us facebook twitter indavideo vimeo tumblr

1 komment


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr101536241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irmuska 2009.11.24. 09:03:17

www.youtube.com/watch?v=MtRJvilGTng#t=6m22s

Nézzétek meg az eü. miniszterünkre hajazó Máris szomszéd kalandjait az oltással!
süti beállítások módosítása