Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Szép kilátások

darvas 2010.04.14. 13:55

Lesz lakópark a Berezdtetőn? Nem lesz lakópark a Berezd tetőn? Lehet lakópark a Berezd-tetőn? Mi lesz veled berezd-tető? Azt sem tudom hogyan kell frankón leírni Cserépfalu legszebb helyét. Azt viszont biztosan tudom, hogy házak épülhetnek oda.

Második felvonás.

Visnyei Györgyivel az Egri Építész Iroda tervezőjével beszélgettem.

Az eredeti tervekhez képest a főépítész kifogásokkal élt, amit az építész iroda kijavított. A főépítész a javított tervet elfogadta, és az észrevételek javítása után a tervmódosítás képviselőtestületi előterjesztését és jóváhagyását támogatja.

Ez azt jelenti, hogy indulhat a beruházás, ha a képviselő testület elfogadja a Kósik polgi által is említett, átdolgozott helyi építési szabályzat és a szabályozási terv módosítását, és jóváhagyja a településszerkezeti terv leírását és a településszerkezeti terv módosítását.

A főépítész kifogásolta, hogy nem látta a munkaközi terveket, de a törvények szerint járt el az építész iroda és az önkormányzat is. A módosítások elsősorban a házak homlokzatait érintették, a telkek területének csak 30%-a építhető be, maximim két lakásos négy és fél méteres magasságú házak építhetők, telkenként 40% zöld területet kell kialakítani.

Visnyei Györgyi megerősítette azt az információt, hogy az előző bejegyzésemben taglalt céggel egyeztették a terveket. ASSUR-B 2001 Kft-ről van szó, sikerült az ügyvezetőjüket elérnem, érdemes lesz visszalátogatni az oldalunkra további információkért.

 

cserepfalu: berezdtetokilatas

Berezedtetőről szép a kilátás

A helyi építési szabályzat módosítására vonatkozó rendelet nyilvánosságra hozatalához a polgi engedélye szükséges. Kértem.

Címkék: berezdtető

Szólj hozzá!


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr681920567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása