Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Nem lehet kihagyni ezt a ziccert

darvas 2010.06.15. 11:35

Komlóska is felírta magát az Internetre. Frankó blogban énekelnek, honlapjuk szép kék színben pompásodik. Azt találták ki, hogy népünk vezetőinek és egy darab egyházi szervezetnek feljanlják Komlóska legszebb házhelyeit. Legyen az övék, építsenek rá amit akarnak, támogassák Komlóskát. Majd biztos kapnak egy helyes levelet, hogy köszönjük, megfontoljuk, soksikert. De nem ez a lényeg. Lukács Laci után szabadon: Komlóskáról szólnak a hírek, velük van tele a sajtó.

A felhívásban meredeknek érzem a szocialista brigádnaplók kiváló szövegezését megszégyenítő mondatokat, de ez egy szubjektív műfaj.

Ezért üdvözöljük, és minden eszközzel támogatjuk Orbán Viktor miniszterelnök úr új kormányát és bízunk abban, hogy az előző kormányzásához hasonlóan felkarolja a magyar vidéket, nem hagyja tovább sorvadni falvainkat. [...]Bízunk az újonnan alakult keresztény, polgári kormányban, hogy vidékbarát szándékát kifejezi a kormányzati falu létesítésével.


Több híroldal is átvette a feljanlást, sokakhoz elért Komlóska híre. Még egyszer mi is megnézzük, hogy hol is kaphatna Schmitt Pál kormányzati üdülőt. Az üzenet eltalált.

A Cserépfalu blog jogelődje sem riadt vissza nemzetünk kiváló méltóságainak megszólításától. Nyolc éve Olimpiai faluvá akartuk Cserépfalut nyilváníttatni, akkor ezt írtuk:

Deutsch Tamás Részére 
Tisztelt Miniszter Úr!

Baráti Körünk, mint a magyarországi olimpia elkötelezett híve, szeretné ha az olimpiai falu valóban egy igazi falu lenne, Cserépfalu. Elképzelésünk szerint 2012-ben az olimpiai falu elnevezés kettős jelentéssel bírna nálunk Magyarországon. 
Természetesen mi nem az Olimpiai Charta-ban megfogalmazott kritériumoknak megfelelő, a tervek szerint Budapesten felépülő olimpiai falunak állítanánk konkurenciát, hanem a játékok idejére kinevezett – a szó valódi jelentésének megfelelő - olimpiai falut ajánlunk, ez lenne Cserépfalu. Magyarország történelmében a magyar falu már többször bizonyította rendkívüli szerepét. A mai globalizálódó világban nagy szükség van a kis nemzetekre, ezen belül a magyar falura is. Amennyiben 2012-ben Magyarország bonyolítaná le az olimpiát, szerintünk nem lehetne kihagyni ezt a ziccert. Gondolom Miniszter Úr is érti a falu elnevezésben rejlő lehetőséget. Székely Éva nyilatkozta:
„Ha olimpiát rendezhetnénk, lenne esély arra, hogy újra példaképeket találjanak a fiatalok. Egyébként nem csak a sporttal kapcsolatban vallom, hogy csak az juthat föl a csúcsra, aki fölépíti önmagát, és nem a környezetének engedelmeskedik” Cserépfalu nem szeretne a környezetének a rabja lenni. Baráti Körünk alapfilozófiája, hogy Cserépfalu nem egy átlagos falu. Olimpiai kötődésünk nem új keletű, Balogi András falunk szülöttje, a moszkvai olimpián csapattársaival a 4.helyen végzett díjugratásban. 
Kérem a Tisztelt Miniszter Urat, hogy amennyiben lehetősége van rá, kérem, látogassa meg szeretett falunkat, és természetesen gondolkozzon el Baráti Körünk által vázolt lehetőségen.
Amennyiben szükséges, további információkat is eljuttatok Önhöz. 
Tisztelettel: Tóth Péter
2002.02.28

2002-ben a kormányt leváltották az Olimpiai Cserépfalu projekttel együtt.

Minden ötletre vevők vagyunk és üdvözöljük a kis települések megmutatommagam cselekedeteit. Hajrá Komlóska! Hajrá Magyarország!

Címkék: orbán viktor deutsch tamás komlóska

Szólj hozzá!


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr832083140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása