Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Állj meg vándor vendégház

darvas 2010.07.27. 12:33

Frissítve: 2011.04.23.

Csicseri vendégház

 

Arany János u. 5.

 

Szobák


2 szoba 8 főnek.

Árak


3.000 Ft/fő/éjszaka

Szolgáltatások


Vendégházunk gyönyörű kis falusi ház, igényesen berendezve 2db 4 ágyas szobával kialakítva. A lakóházban 2db zuhanyzós fürdőszoba, 1 nappali, 1 konyha teljes felszereléssel.

Felszerelt konyha, nem dohányzó, zuhanyzós szobával TV-vel, saját kert, családbarát. A zárt udvaron kerti pavilon, bográcsozó hely van kialakítva. Az udvaron gépkocsival parkolni lehet.

„Állj meg vándor” … itt pihenni. Ha elfáradt a hétköznapok munkájában itt igazán nyugalmat talál. Jó szívvel ajánlom – e házat – a vidéket Önnek. A háztól mintegy 500m-re emelkednek a Bükk hegyei. Ha kisétál a berezdi-pincesor dombjaira, egy pohár bor mellett megvárja a naplementét, felejthetetlen élményben lesz része. Innen nézve gyönyörű látvány a naplemente. Gyalogosan, kerékpárral, netalán autóval túrázhat az Oszlai tájházhoz. Az év minden szakaszában fenséges látvány. Felkapaszkodni az Ódor vár romjaihoz nem mindennapi élmény. Ha mind ezek után fürdőzni kíván – ezen a tájon bőven fakadnak forró vizek. 4km-re lévő Bogácson fürdőzhet a kénes szénsavas strandfürdő vizében. A szórakozni vágyókat állandóan nyitva tartó pincék élőzenével és borospoharakkal várják. Szinte rendszeresnek mondhatók a falu hétvégi szórakoztató rendezvényei. Eger egy fél órás autóúttal elérhető.

Megtekinthető az Egri vár, -sok rendezvénnyel. Egertől alig 6km-re a fehér mészkővel borított domb Egerszalók. Fürdőjében 410m mélyről felhozott hévíz csontbetegségek, ízületi és reumás bántalmak gyógyítására alkalmas. Innen egy ugrás a Demjéni barlangfürdő. Próbálja ki! Egyéb látnivaló Noszvaj a De la Motte kastély 25 holdas parkjával; Síkfőkút igazi kirándulóhely; Mezőkövesden a Zsóry fürdő és a Matyó ház.

Mindezek elérhetők 1 órán belül. Ha átengedi magát a természet utánozhatatlan szépségének, fejet hajt előtte, s míg itt van, nyugalmat talál.
Igényes családok és baráti társaságok érdeklődését várjuk.

Programajánló

Az ideérkező vendégek szolgálatára állnak a helyi vállalkozók. Kérésre meleg étkezést biztosítanak a helyi étteremben.
Szabadidő kellemes eltöltésére: figyelmébe ajánljuk, a túralovaglást, sétalovaglást, sétakocsikázást, állatsimogatást, kecskesajt kóstolást, horgászást a bogácsi tavon, és a környék hétvégi rendezvényeit.

Rendezvények: Cserépváralján a kemencéskertben.
Tard. Okt. kakasfőző fesztivál
Bogács Nov. Márton napi lúd fesztivál

Elérhetőség

Név: Joli néni
Tel: +36 30 9582995
E-mail:
Web: -
Indafotó: Állj meg vándor Vendégház

Képek

(Katt a kis képekre és új oldalon lehet nagyobb verzióban nézegetni)

Címkék: szállás pihenés vendégház állj meg vándor

1 komment


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr332179667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darvas · http://dtp.tumblr.com 2010.08.24. 14:43:01

Szezonvégi akciót jelentett ma be Joli néni!
süti beállítások módosítása