Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Közösség felé végzett munka

darvas 2010.08.10. 23:39

Cserépiek Újságja 2010/2

A tartalomból: Önkormányzati hírek, Polgi Pista reagálása a Berezd-tetős ügyre, védőnői hírek, főedzői futballértékelés, testvértelepülési túrabeszámoló, falunap plakát.

Polgármester úr írásáról külön bejegyzésben is megemlékezünk a héten, de addig is egy nagyon szép mondatát megkedveltem: 

Szeretném megköszönni minden cserépinek és nem cserépinek azt a munkát, segítséget, amit a közösségünk felé végzett.


Már a standokon a nyomtatott lap, itt pedig az elektronikus formátum: 

A módszer a szokásos, tessék a jobb felső sarokba kattintani és nagyban, olvasható méretben élvezhető az újságpapír.

Címkék: cserépiek újságja

2 komment


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr62213546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NyergesLovas 2010.08.12. 08:52:13

A Polgármester megjelent írása szánalmas, valótlan, kicsinyes, tele csúsztatásokkal a hatás kedvéért. Szégyenletes, hogy a falunkat egy olyan vezető reprezentálja, aki ennyit tudott kicsikarni a tollából.
A reakciókból úgy tűnik, öngólt rúgott akkor, amikor a megfontoltan döntő testületet bántja - a BFT tagjainak ilyen irányú "méltatása" már megszokott -, azokat az embereket támadja, akikkel együtt dolgozott és szeretne tovább is együtt dolgozni.
A testületi ülésen saját maga olvasta fel, hogy az ügyészség a tulajdoni lapra bejegyezte az óvást. Saját szájából hangzott el az is , hogy a Látogatóparkos projekt államilag megállt, nem lesz semmi, perelni kell az Államot az eddig kifizetett összegek miatt.
Ki kit néz tehát hülyének? A sajátjait, az itt lakókat? Kinek állít valótlanságokat?
Önámítás, menekülés előre! Sajnos már el is hiszi amit mond és egyik kijelentésével cáfolja a másikat.

Nem kellene lemennem erre a szintre , de valakinek reagálnia kell ezekre a zagyvaságokra.

Minden rendelkezésünkre álló ügyiratot bemutattunk a testület tagjainak, és Ők azután, nagyon bölcsen és megfontoltan döntöttek a polgival szemben, az Ő fikciói és légből kapott érvei ellen.

És végül, ahogy elnézem és figyelem a kapkodását, eszembe jutnak a régi Bruce Lee karatés filmek, ahol mindig van egy csapkodós, kiabálós, harctudását fitogtató manus, aki azt gondolja magáról, hogy ő a legjobb, de mindig ő kapja a legnagyobbat....

pistola 2010.08.13. 11:49:24

Nem tartom túl korrektnek, hogy egy elvileg független, önkormányzati pénzből működtetett lapot a polgármester úr a saját személyes sérelmeinek a kihirdetésére használ. Az önkormányzat lapját használja fel arra, hogy a saját kollégáit, a többi önkormányzati tagot mószerolja. Nem szép dolog ez. (az már tényleg fel sem sem tűnik, hogy a BFT-be rugdos, azt már megszoktuk, ja és hogy megintcsak kiemeli, hogy "nem állandó cserépi lakosok" stb.)
Ha a személyes mondanivalóját akarja közölni, akkor javaslom, hogy csinálja úgy, mint bárki más. Vagy egy fizetett hirdetésben, vagy fénymásoljon szórólapokat és dobálja bele a postaládákba.
Amúgy meg örüljön, hogy nem akkor lett megtéve a feljelentés a "régi sérelmek" ügyében, amikor még aktualitásuk volt, és természetesen bizonyítékok garmada (főkönyv stb.), mert akkor már nagy valószínűséggel rég nem lenne polgármester.
süti beállítások módosítása