Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Társulás Cserépfalu Jövőjéért Közhasznú Egyesület

pistola 2010.09.28. 21:16

Tisztelt Cserépiek!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Borsod Megyei Bíróság ez év szeptember 6-án kelt végzésével nyilvántartásba vette, és így hivatalosan is megalakult a
Társulás Cserépfalu Jövőjéért
Közhasznú Egyesület,


amelyet őshonos és betelepült cserépi polgárok, valamint életük egy jelentős részét itt töltő „cserépszívűek” alapítottak meg.

Az Egyesület legfőbb célja a falu hosszú távú fejlődésének, illetve eddig felhalmozott értékei megőrzésének elősegítése.

Idézet az Egyesület alapítódokumentumából: „Az Egyesület önkéntes társadalmi tevékenység keretében óvni kívánja Cserépfalu jellemző táji, természeti és épített értékeit, szellemi és tárgyi javait, hagyományait. Munkálkodni kíván a környezet és a gazdasági fejlődés összhangjának megteremtése érdekében. Részt kíván venni a község társadalmi, gazdasági fejlődési irányainak meghatározásában.”

Mindennek érdekében az Egyesület tagjai a civil szférában már eddig is igyekeztek tevékenyen fellépni (a Berezdtető megvédése, a közszolgáltatások folyamatosságának kikényszerítése, a Kőkultúra-projekt társadalmi vitájának előmozdítása stb.).

A Társulás Cserépfalu Jövőjéért Közhasznú Egyesület a falu érdekében szeretne számítani az Önök véleményére, az egyes ügyekben való alkotó közreműködésükre, ismereteik, szaktudásuk, tapasztalataik mindannyiunk javára történő hasznosulására.

Ezért a helyi választások után egy később meghatározandó időpontban

nyilvános közgyűlést

kívánunk tartani, ahol bemutatjuk egyesületünket, alapító tagjainkat, beszámolunk majd céljainkról, konkrét célkitűzéseinkről, a folyamatban levő, közérdekű eseményekről és ügyekről – valamint meg szeretnénk nyitni a Cserépfalu lakosaival és barátaival való együttműködést.

Egyesületünk hamarosan saját honlapot is létesít, amelyen a hasznos információk, a folyó ügyekről történő beszámolók, a falut érintő érdekességek, a lakosok közötti véleménycsere bizonyosan helyet kapnak.

Kérjük és előre is köszönjük szíves figyelmüket.

A Társulás Cserépfalu Jövőjéért Közhasznú Egyesület nevében

Dr. Szász Tibor
címzetes egyetemi tanár
Cserépfalu tiszteletbeli polgára
az egyesület elnöke

Címkék: társulás cserépfalu jövőjééért közhasznú egyesület

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr882330697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puszedlili 2010.09.28. 22:12:00

Hajrá, hajrá! Támogatom az egyesületet! Kíváncsian várom a beszámolót!

S.Imre 2010.09.29. 10:05:37

@pistola: Megtörve az önként vállalt csendet: Mégis nekem volt igazam, ha az apát és fiát össze is tévesztettem. Hajrá "gyüttmentek" ! Mi is itt vagyunk és várjuk a vita végét.

darvas · http://dtp.tumblr.com 2010.09.29. 10:08:30

@pistola: tegnap este a kommented előtt fellőttem egy rakétát, sajnos nem találtam vissza az űrből koma reggelig, de mára sem lesz rossz a nóta

pistola 2010.09.29. 10:24:41

@darvas:

mostantól gyakran jelentkezem alternatív kulturális ajánlatokkal... ;)

darvas · http://dtp.tumblr.com 2010.09.29. 11:35:57

@pistola: vasárnap este a tyúkszar utcából kéne választási műsort nyomnunk, zenéset persze

pistola 2010.09.29. 23:12:28

úgy értem sima ügy, meg van beszélve.
ha Puszedlili értetlenkedne... :)))
süti beállítások módosítása