Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Manci néni, Pista bácsi

darvas 2011.01.17. 21:51

Kósik "Polgi" Pista a szomszéd faluban zárta a múlt évet. A bogácsi tévérevü vendége volt polgármesterünk. (a felvétel 30-án készült).
Másodközlés. Bogácsi TV. Köszönjük.

Címkék: kósik pista

5 komment


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr262591620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pistola 2011.01.18. 14:35:04

megfizethetetlen! :)))

Aragonia 2011.01.18. 17:23:03

Dzsízösz!

Köszke Petykó ezt az értékes videó felvételt, és külön köszönet persze a Bogácsi tv-nek is.
Mit is mondhatnék? Tényleg, próbálok pozitív és maximálisan jóindulatú lenni. A fejem kissé sajog, hiszen mire végig néztem a kisfilmet, jó párszor rácsaptam önkéntelenül is a homlokomra a megdöbbenéstől.

First of all
Többször megfogalmazódott már bennem, hogy a polgármester úrnak egy, a kommunikációban erősebb személyt kellene alkalmaznia, főleg ott, ahol mondandója nagyobb publicitásnak van kitéve. Mondatai nem éppen összeszedettek, sokszor zagyvák, érthetetlenek és keszekuszák.
Pl: "Muszáj voltunk szinte, szinte,...a természet...(zavart nevetés)...ki a természet szívünkig belül azt a muszájságot (most, hogy leírtam is, pirosan aláhúzott hibaként jeleníti meg a gép, hiszen ez egy értelmezhetetlen, nem létező szó), hogy ide kell valamit telepíteni...."
Ezt a tényt, elnéznénk akkor, ha polgármester úr Kazinczy, mint a legnagyobb nyelvújító leszármazottja lenne, de nem az.

Másod sorban, gondolom ezelőtt a kis "rögtönzött" interjú előtt már jóval előbb megkapta a kérdéseket, vagy tudni vélhette azokat a kérdéseket, vagy témákat, amiket érinteni fognak majd az interjún. Erre úgy gondolom, fejben és lélekben elég kis idő alatt fel lehetett volna készülni. Amennyiben mégsem így történt volna is, olyan régóta készül erre a bizonyos "csatára", hogy már zsigerből és kisujjból, álmából felébresztve tudnia kellene a feltett kérdésekre a válaszokat.

Apropó, csata, háború, ha jól emlékszem ezek a szavak hagyták el a polgármester úr száját. Az alapcsatán kell túl lenni, hogy a háborút hosszú távon megnyerje. Rossz berögződés és felfogás. Itt maximum célok vannak, amiket szeretne elérni és megvalósítani. Aki háborúban és csatában tud csak gondolkodni, annak gyorsan változtatnia kell a gondolkodás módján!
A Cserépi emberek békések, és amúgy is, ki akar és szeretne háborút?!

Ahhoz, hogy Bogács és Cserépfalu turizmusa összeérjen, nem ad sok időt, 5-10 évet maximum. Bruhahhha, még jó, hogy kevés időt adott neki, mi lett volna, ha azt mondja, hogy még egy kis időbe beletelik, szerény számításaim szerint egy ember öltőnyibe.

"Milyen lesz a következő év Cserépfaluban?" válasz "gyászos"
Jézusom! Ember! Még sohasem hallott polgármester úr a pozitív gondolkodás hatalmáról? Hogy azt vonzzuk be és teremtjük meg, amit fejben sokszor elgondolunk? Ha gyászos évet képzel mindenki maga elé, akkor senki ne lepődjön meg azon, ha az tényleg úgy is lesz. Mi lenne, ha elkezdene mindenki rózsásan és megújítóan gondolkodni? Nem kell csak azért gyászosnak látni és gondolni mindent, mert azt mások úgy gondolják és látják.
Elég nagy baj és szégyen, hogy Cserépfalu vezetése csak gyászosan tud gondolkodni, és szinte egyetlen egy bátorító, vagy biztató szóval nem lelkesíti a falu lakosságát.
Egy vezető nem így gondolkodik!

Egyelőre ennyi, megyek kiszellőztetem és borogatom a fejem!

pistola 2011.01.20. 06:12:21

@Aragonia:

kis ország, kis foci, anyukám! :)

NyergesLovas 2011.01.20. 22:07:35

VVPista! :))))) BRAVÓ!!!

Aragonia 2011.01.21. 15:42:18

Én azt értem, de hol van a "kisbíró" apukám? :-)
süti beállítások módosítása