Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Nem kell krumpli

darvas 2011.07.05. 00:19

A blogszerkesztőség videórovata nagyon erősen vonult fel a Fincsi napon. A következő napokban megszólal majd Zsóka óvónéni, Főedző és Hák Attila. A Royal Dance School kiváló táncosai táncolnak, lesz körtánc, görögtánc, esőtánc és még mizumizu zene is talán.

Elsőként a babgulyásos nagyon komoly film előzetesét mutatjuk meg. A Nem kell krumpli című alkotás kiválóan megírt megrázó megajelenete a fúrógépes beállítás. Érdemes lesz fennmaradni! Premier holnap éjszaka!

Címkék: cserépfalu cserépfalu internetes televízió cserépfalu blogtévé

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr593040205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aragonia 2011.07.05. 17:31:59

Kedves Blog Tv nézők!

A „Nem kell krumpli” című film, holnapi premier előzeteséből kaphattunk némi ízelítőt. Mint ahogyan az a bejátszott filmrészletből kiderül, a várakozásokat felülmúló, hatalmas nagy izgalmaknak, rejtélyeknek nézünk elébe, és ezek a szálak, a holnapi nap folyamán csak tovább bonyolódnak majd.

Arra a kérdésre, hogy a bab, zöldség és hús mellé, miért nem kell krumpli, talán holnap tudjuk meg a választ. A néző figyelmén és folyton szomjazó, ugyanakkor csillapíthatatlan kíváncsiságán túl, az éhes falu, az üstben rotyogó bab és hús történetét, csak egy valami múlja felül. Ez pedig nem mást, mint a kockás abroszon heverő, mit sem sejtő fúró, ami az előrejelzések és információk szerint, nagyon is üt! S ha az izgalmakból, még nem lenne elég, jön a felismerés! Megöltek egy disznót! Kik tették és miért? A körjegyző Zoli, mit sem sejtetően megeszi azt, amit kap. De mit kapott? És ez egy újabb kérdést vet fel. A körjegyző Zoli, mennyi idő alatt növesztette meg a film premierjére és forgatására, kisfiúsan göndörödő, már-már királyfira „hajazó” haj koronáját!?
A Virág Bandi fakanállal a kezében csak kever és kavar, csak főz - csak főz, hiszen meg kell főznie. Ezt a feladatot kapta, de kitől? Ki tudja valójában arra a kérdésre a választ, hogy mit főz? És miért kell megfőznie?
Aztán újabb képkocka, körjegyző Zoli értesíti androidos telefonjáról az egész falut és kihirdeti mindenki füle hallatára, hogy „ilyen finomat, még sohasenem ettél”. Ezt a kijelentését, vajon hogyan fogadják majd a többiek?
De a film pereg tovább, körjegyző, Virág Bandi, üst, kockás abrosz, fúrógép, megint Zoli, megint Bandi és egy száját megégető szemüveges mit sem sejtő áldozat. Az izgalom a tetőfokára hág! Krumpli vagy zöldség? Zöldség vagy krumpli? De ki a gulyás?
És a rettenetes, ugyanakkor fájdalmasan valós igazság és felismerés a film végén….még mindig nem kell… Nem kell krumpli!

A holnapi film premierre mindenki szerezzen be egy családi pop-corn-t és gigamega hatalmas nagy Coca-Cola-t. A film előtt mindenki intézze el ügyes-bajos dolgait, mert az előzetesből is kiderül, hogy
ILYEN JÓ FILMET MÉG "SOHASENEM" LÁTTÁL!

Aragonia
süti beállítások módosítása