Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Bullshit Péter is buszozik

darvas 2011.07.19. 15:51

Csütörtökön a szerkesztőség bűzlő feje elindul az önkormányzati kisbusszal Erdélybe. Nagyon pontosan Oklándba, Cserépfalu testvérfalujába. Az önkormányzat által összeállított népies és urbán különítmény tagjaként megnézi, hogy arrafelé hogyan mennek az EU-s projektek, van-e kilátó, akar-e építeni az ottani polgi a környék egyik legszebb helyére házikókat, van-e nekik záportárolójuk és még hasonlóságok.

Testvértelpülési program 2011 - Batizovce, Cserépfalu, Jobbágyi, Karácsond, Klucze, Oklánd, Varsány. 

Az EU által támogatott testvértelepülési program jó dolog. Ki kell használni. A blogban a falunapokig szépen becsorgatjuk ide az egész utat, hogy lássunk együtt kapcsolatépítést, összefogást és még hasonlóságokat.

És akkor innentől jön a felesleges magyarázkodás. Aki a butáságot nem szereti olvasni az csukja be a blogot.

Tavaly Klucze-ban, Lengyelországban volt az aktuális meeting, oda is hívott Kósik Polgi, de akkor nem mentem, mert azt gondoltam, hogy ártana a blog függetlenségének ha elfogadnék egy ilyen utat és nem is értem rá. Örültem, hogy nem értem rá. Most viszont ráérek. Megfordult a helyes nagy fejemben, az ami tavaly is megfordult, de aztán megállapodott. Megyek és kész. Nem fogok a jövőben az út miatt öncenzúra kiváló eszközéhez nyúlni, nem fog változni semmi. Ha mégis valami változna, a kedves sokadalom szól és majd jól seggbe rúg. 

Elég sokat leszek együtt a település tizenvalahány lakosával, olyanokkal akiket csak látásból ismerek ezért is jó móka lesz megismerni egymást. Tervem, hogy az eddigi felületes ismertséget beszüntessem és az online világ csodálatos közhelyeit érthetően eladjam a kedves utaslistának. És akkor majd jól megerősödik a blog. Mert erősödnie kell. A Cserépfalu blog néha jobb mint egy rossz szeretkezés. (másik szóval üt ez a mondás de azt nem írhatom le, mert anyukám haragszana)
Tóth Péter sk.


A felvétel a Bükkalja preszóban készült nemmost.

 

Címkék: bullshit

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr473080468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pistola 2011.07.20. 13:38:18

"...ártana a blog függetlenségének."

Aragonia 2011.07.20. 15:05:55

Szerintem nincsen ebben semmi rossz. Nem árt az, ha néha az ember felülvizsgálja a saját döntéseit. Aki egysíkúan tud csak gondolkodni és ennek következményeként hoz meg döntéseket, azok helytelen döntések. Összességében csak akkor láthatunk át valamit és hozhatunk helyes döntést, ha minden oldalról megvizsgáltuk azt.
Ez olyan lenne, mint mikor a szomszéd Juliska elmeséli sérelmeit a falu végén élő Bözsiről. Ha csak a Juliskát hallgatjuk meg, természetes, hogy az Ő pártját fogjuk, hiszen egysíkúan néztük a dolgokat. Viszont ha mindkettőt meghallgatjuk, tudni fogjuk a saját álláspontunkat az ominózus problémával kapcsolatosan. Legfeljebb megtartjuk magunknak….

Nem kell előre teóriákat gyártani, lesz ami lesz! Nem hiszem, hogy ez bármi vagy bárki függetlenségének ártana. Maximum a tapasztalás és információk által okosabbak leszünk. Ettől nem rövidül senki és semmi!

Személy szerint én kíváncsian várom a beszámolót.
Bullshit Péter jó utat!

Aragonia

pistola 2011.07.27. 09:13:49

Ez egyáltalán nem Juliska és Bözsi, vagy akárki meghallgatásáról szól, Te! :) BP amúgy is mindenkit meghallgat. Ez köztudott. De mind1. Ennél azért árnyaltabb a kérdés.
A függetlenség megítélésének ártHAT. Szerintem. (nem feltétlenül általam, mert én ismerem Petyát, miről hogy vélekedik a falu életével kapcsolatban)
De természetesen, jó utat az egész különítménynek! Egyenek finom lilahagymát és juhtúrót!

iigee · http://iigeephotoblog.blogspot.com/ 2011.07.27. 09:13:49

Befagyott a hírözön. Lerágtuk idehaza a körmeinket.
süti beállítások módosítása