Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Torkos faluturné

darvas 2007.11.11. 15:17

Pesten zuhog a hó, talán Cserépet is beborítja a fehér csapadék nemsoká. Ha vki. tud képet küldeni ne sokat gondolkodjon.

Hírmustra következik, olyan kicsit vagy nagyon cserépi vonatkozású hírek, melyeket a héten olvastam. Összefoglalom:

Az UNIÓ megszüntetné a törkölyt, amit Magyarország hat másik tagállammal együtt ellenez. Mi is. Ne hagyjuk veszendőbe a cserépi törkölypálinkát! Amúgy is indul a Nemzeti Pálinkaprogram! (Múltkor Nagy Jóska pincéjében láttunk épülő pálinkamúzeumot!)
Viszonta a borászok másik szeme örül, ugyanis 3 milliárd forintot költhetnek szőlőültetvények szerkezetének átalakítása és az ültetvények átállításának céljára. Ez biztos jó.

Ingatlanadó körkérdésben nyilatkozott Tállai András Mezőkövesd polgija. Természetesen elutasítja, mivel nagyobb rálátással rendelkezik. Nyert több kövesdi cég Eu-s pályázaton, erről is a BOON-ban olvashatunk, a Modine Hungária GépjármMtechnikai Kft. pl. kétszáz milliót!

Gyurcsány viszaérkezett
faluturnéjáról a nagy fekete autójával. Húsz feladatot kiosztott a minisztérimoknak. Tessék a faluval foglalkozni! - így szólá a kormányfő...
Főbb feladatok: munkahelyteremtés, az életminőség javítása, a kiegyensúlyozott természeti környezet megőrzése, valamint a hagyományőrzés. Így legyen.

Jövő héttől jelentkezhetnek a vendéglősök a februári torkos csütörtök rendezvénysorozatra. (minden étteremben 50%-os kedvezménnyel lehet kajálni) Mi lenne ha a falunk közösségileg egy fogadóként jelenne meg? Borozás, kemencézés, lúdnyakazás, stb. lehetne a programban. Hírértéke lenne, az tuti.

Utolsóként arról egy turizmusos hír, hogy Cserépfalu idegenforgalmi körbe tartozik. Szárazon, mint a chardonnay:
"Hosszas egyezkedést követően célegyenesbe fordult az idegenforgalom törvényi szintű szabályozásának megvalósulása. A több mint egyéves farigcsálás után az Országgyűlés általi elfogadás küszöbére érkezett turisztikai törvény végre pontosan meghatározza, hogy mi is tartozik az idegenforgalom körébe."

Címkék: hírek turizmus gyurcsány ferenc torkos csütörtök borkészítés borozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr99225329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása