Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Még ennél is szebb kilátások

darvas 2010.04.16. 11:05

Lesz lakóterület a Berezdtetőn? Nem lesz lakóterület a Berezd tetőn? Lehet lakóterület a Berezd-tetőn? Mi lesz veled berezd-tető? Azt sem tudom hogyan kell frankón leírni Cserépfalu legszebb helyét. Azt viszont biztosan tudom, hogy házak épülhetnek oda.

Negyedik felvonás.

Kettő nappal ezelőtt, szerdán beszéltem az ASSUR-B. 2001 Kft. egyik ügyvezetőjével. Korrekten tájékoztatott, megköszöntem. A beszélgetésünk szöveges kivonatát elküldtem részére a megjelenés előtt.
Tegyen hozzá, vegyen el belőle, tájékoztassunk.
Azt is kértem, hogy küldjön át egy cégismertetőt, esetleg beruházásaikról képeket, bármit. Nem kaptam másnap választ, megsürgettem. Azt mondta az ügyvezető, hogy következő este tudja csak átnézni, mondtam OK. Tegnap este visszajelzett E-mailben, hogy kér pár nap türelmet.
Nincs türelem.

Óriási probléma, ha egy építőipari cég kettő munkanap alatt E-mailben nem küld, nem tud küldeni, nem akar küldeni, referencialistát, cégbemutatkozó anyagot a vállalkozásáról. Nem tájékoztatja korrekten annak a falunak a népét, akiktől pár száz méterre kőművesekkel többmillió téglát szeretne egymásra rakatni

Most közlöm meghúzva a szerdán készült anyagot név nélkül, konkrétumok nélkül. Sután.

Megtaláltam [...]-t az ASSUR-B. 2001 Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság egyik ügyvezetőjét.

Négy-öt éve kezdődtek a tárgyalások a beruházásról, a területnek egy része a településszerkezeti terv szerint hasznosításra volt ítélve. Három éve a kilátó mögötti rész beépítése nem szerepelt a megbeszélésekben, később került a Berezdtető legszebb részének beépítése a tervekbe.

Az ASSUR-B. 2001 Kft. [...] kötött az önkormányzattal, megnézték a környező telkek, ingatlanok árait, azoktól nagyobb összeget ajánlott a beruházó. Információnk szerint a vételár kb 350Ft/nm, ezt nem erősítette meg az ügyvezető. 25 millió Ft forgalmi érték alatti önkormányzati vagyon értékesítésekor nem szükséges a törvény szerint versenyeztetés, ezért valószínű, hogy 25 millió Ft alatti áron kelhet el a terület. A cég finanszírozta [...] Megkérdeztem, hogy a szerződésben szerepel-e ellentételezés, kötbér arra az estre ha az önkormányzat nem köti meg a beruházóval a szerződést, erre nem kaptam választ.

Az ASSUR-B. 2001 Kft. [...] lakásos társasházat épített már, de vannak egyéb ingatlanjaik többek között [....]. [....] nem tudta megmondani, hogy mikor kezdődhet az építkezés, [...] de a jelen gazdasági helyzetben nem mert mondani [......], de egyértelmű, hogy [...] fognak a területen.

Az ASSUR-B. 2001 Kft-ről az ingyenes céginformációs adatbázisban nincs sok releváns információ azon kívül, amit múltkor megírtam. Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium elektronikus beszámoló portálján az ASSUR-B 2001 Kft-re rákeresve egy másik cég elmúlt évi eredménykimutatását, mérlegét, éves beszámolóját találtam kedden. Azóta már leszedték. 

Cég neve: ASSUR-B 2001 Ker.Szolg.Kft
Cégjegyzékszáma: 09-09-008401
Beérkezés időpontja: 2009. május 22.
Beszámolási időszak: 2008. január 1. - 2008. december 31.
Beszámoló küldésének oka: üzleti évet záró
Csatolmány eredeti fájlneve: szcoop97kft_kiegeszito_melleklet_gagk2p1a.pdf
Csatolmány eredeti fájlmérete: 39 kB

Az IRM ügyintézője azt írta a blognak, hogy a céginformációs rendszer a cégek beküldött iratait teszi közzé, azaz a cég rossz beszámolót töltött fel. Egy másik társaság kötelezően közzéteendő anyagait tolta ki. Figyelmetlenség. De az is lehet, hogy az IRM szúrta el. Az ügyintéző azt is elmondta, hogy a hibáról értesítették az ASSUR-B. 2001 Kft-t.

Sután ennyit sikerült hozzátenni a beruházós fejezethez. Természetesen bővítem a bejegyzést a kért információkkal, ha megérkezik.

cserepfalu: Küldés: P1000932

A kilátó környéke a beépítés előtt.

Címkék: berezdtető assur b 2001 kft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr951920861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása