Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Magyarország legkedveltebb borvidéki települése Cserépfalu

darvas 2011.09.01. 14:32

HÉÉÉÉÉ nem délben lesz hanem 16 órakor délután!

Mutatunk egy felhívást.

KOCCINTÁS 2011

Az Év Legkedveltebb Borvidéki Települései - koccintás a magyar borért.

Egy vidám versengésre szeretnénk felhívni a figyelmüket, amelynek célja, hogy megtaláljuk Magyarország legkedveltebb borvidéki településeit! Az a borvidéki település válhat az ország legkedveltebb borvidéki településévé, ahol egy adott időpontban a legtöbben koccintanak egy pohár borral. A koccintás idopőntja 2011. szeptember 4-én vasárnap 16 órakor lesz. A versenyre bármelyik borvidéki település jelentkezhet!

Eredményhirdetés 2011. szeptember 11-én a Borfesztivál ideje alatt!

Koccintsunk együtt, minél többen a magyar borért!


Mi a lényeg. Vasárnap tessenek fogni egy darab üvegpoharat a jobb kézbe, vagy a bal kézbe. Tessenek elindulni a borpajtához tizenegy óra ötvenöt perckor. A borpajtánál lesz bor, mindenki kap a poharába bort. Pontban délben nagy össznépi koccintás kezdődik, amiről készülni fog egy darab fényképfelvétel. A polgi kiválaszt egy lakost, aki összeszámolja a résztvevő borozókat és borászokat, ezt a számot majd felírja egy fehér papírra.

Ez egy verseny, ami után ki fog derülni, hogy Magyarország legkedveltebb borvidéki települése Cserépfalu. Mindenkire szükség van, az uzsonna kezdődjön mindenhol öt órakor!

Cserépfalu az 1000-2000 fős települések versenyében indul. Fontos, hogy a helyi nagytiszteletű borászok is megjelenjenek a koccintáson, mert az értékelésben nem csak a létszám számít, hanem a borozók, borászok aránya is. Mivel Cserépfalu ippen túl van az ezres lélekszámon, ezért nagy előnnyel indulunk az ezerkilencszáz lakosos faluk, községek, városok, fővárosok ellen.

Gyerünk a borpajtához vasárnap négykor!

Címkék: verseny bor borpajta borozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr363195519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása