Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Hétvégén felépült 55 házikó

darvas 2010.04.26. 13:31

Mutatunk pár trükkfelvételt. A Berezdtetőn felépítettük a házakat.

iigee: táj
A google skretch up lőtte be a házikók magasságát. A helyi építési szabályzat módosítása szerint maximum 4 és fél méter magasak lehetnek az épületek. Az elrendezést a közétett tervek és a google segítségével trükköztük a képre. @iigee köszönjük!
iigee: táj  toronnyal mont
A temetőből ezt látják a sírkövek

Nem tudunk kerítést, sövényt, utakat és forgalmat sem odavarázsolni, kedves blogoló sokadalom fantáziálj!
Fontos! A képek csak illusztrációk, azaz ilyen lehet, ha a tervrajz szerint valósul meg az építkezés. Lehet. Utoljára írom le: Lehetőség.
iigee: kilátás
A falunapokon mindig a kilátó mellett énekeljük a himnuszt.

A kilátó mögötti 11 házikót nagyon nem szeretnénk. A többi maradhat. Kecske és a káposzta. Pont.
Cserépfalu blog trükkhadosztály.

Címkék: google kilátó cserépfalu trükkfelvétel

9 komment


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr371952607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NyergesLovas 2010.04.26. 16:18:48

Great! Szép munka @iigee! Igen az a 11 házikó.... legalább azt ne!
Kipihente mindenki magát a 7végén? Qva jót főztem!!
@Szubsztancia: Hiába vártalak?! Még egy beszélgető sarkot is kialakítottam az udvaron. hogy ne zavarjon senki minket az eszmecserében. Kár hogy nem vállaltad, de így névtelenül üzengetve sem rossz.....
A szalonnasütéshez kell vmit előkészíteni? Ha vkinek eszébe jut vmi , írjatok!
Arra gondoltam, bemondatom a "hangosba", had értesüljön a falu apraja-nagyja , és ne tudja senki sem azt mondani, hogy klikkesedés van! Épp ezért kérnék egy pontos dátumot, időpontot amire kihirdessék!

Aragonia 2010.04.26. 22:39:29

Sziasztok!

Ezt jól megszerkesztettétek, amúgy is vizuális típus vagyok, na de így!
Most komolyan mi jöhet még? Aztán a sok lakóház köré majd kitalálják, hogy jó lenne erre a sok "népre" valami multi. Nyílik majd a madaras Tecsó, meg a Stop Shop, az meg a t..öm tudja mi minden! Outlet falut építünk? Kiárusítunk mindent?
Ne sza...nk már oda, ahonnan eszünk! De komolyan, engem egyre jobban felháborít ez az egész. Ha ez megcsinálják, hát én dinamittal megyek, oszt jól felrobbantom az egész kócerájt :-)
Az lesz majd a nagy durranás, nem ez! A Berezd alja is bekerülhetne az "Unokáink sem fogják látni"című műsorba. És a végén tényleg nem!
Kár, hogy nem mindenkiben egyforma az érzés és az a szó, hogy "érték". Akinek nem azt jelenti, amit nekünk, nem lenne szabad hagyni, hogy köze és beleszólása legyen a "közös értékeinkbe". Azért szerettem mindig ezt a falut, mert itt nőttem fel, és akármikor visszamegyek, minden olyan, mint régen. Végre valami az ember életében, ami állandó és változatlan. Béke, nyugalom, természet, kedves emberek, ismerős arcok, érintetlen táj, friss levegő, ismerős helyek és ameddig a szem ellát dombok, mezők és erdő. Biztos vagyok abban is, hogy lehetett volna eddig is máshogyan egyengetni a falu életét, hogy fejlődjön, de az értékek megtartásával.
Elnézést azért, amit mondok, de aki emellett a projekt mellett teszi le a voksát, az emberileg számomra is értékét veszíti!

Ui: Bocsánat a trágár szavakért, de ezt már nem lehet kulturáltan véleményezni!

ramazuri 2010.04.28. 15:03:47

na mit találtam? www.hungariantravelinfo.hu/main.php?ds_clock_delta=0&language=hungarian&ds_show=reszletez&ds_noback=yes&modify=68

szabad beruházási terület
Berezd tető

A település keleti oldalán a Berezd tetőn van önkormányzati tulajdonban mintegy 8 ha terület, ideális lehetőség egy tájba illő hotel, szálloda építéséhez. Közművek mintegy 100 méterre találhatóak.

NyergesLovas 2010.04.29. 09:23:29

Drága barátaim! Úgy tűnik a testületi ülésen kért ,közmeghallgatásra tett beadványunk nem izgatta fel annyira a falu vezetését, legalábbis a polgármestert, aki ígéretet tett a mielőbbi időpont megjelölésére, a kérdések megválaszolására. Ismereteim szerint nem volt még ideje ezzel a " jelentéktelen " üggyel foglalkoznia.... Sajnos a hozzáállása enyhén szólva nem kompromisszum képes!!! A jegyzőhöz intézett írásos levelemre / nyilvános szerződések, meghatalmazások, testületi jegyzőkönyvek..... stb. megtekintése /megjött az írásos engedély! Kérem akit érdekel keressen! Munkaidőben, előre egyeztetve megtekinthető a polg. hiv.-ban. Tegyük ezt közösen!

darvas · http://dtp.tumblr.com 2010.04.29. 09:26:35

@NyergesLovas: azt szúrtuk el, hogy pl. az én 18 kérdésemre nem adtam határidőt, de kértem újra választ, meg fogom kapni, a falufórum/falugyűlés előtt, még nem törtem el a pálcát! Írhatnál egy beszámolót mit látsz a közzétett dokumentumokból, frankón tényszerűen, érzelemmentesen, ha publikus.

NyergesLovas 2010.04.29. 19:25:43

Mindenképp beszámolok, de az elfogultságra való hivatkozás elkerülése végett, legalább, min. 2 emberrel szeretném megnézni és a velük közösen értékelni, leírni a véleményünket. Természetesen az magánvélemény lesz, mert a szakmai értékeléshez kicsit több idő kell, és ahhoz nem is értünk. / alapvető dolog, hogy hozzá nemértő ember ne ÍRJON alá hivatalszerűen szakmai egyeztetés nélkül, ne véleményezzen, ha teszi magánemberként, egyéni felelősség terhe alatt tegye!!!/
Persze hogy publikus, mert nyilvános! És az is volt mindig. Kár ,hogy próbált nem nyilvános lenni....

Muka Duka 2010.04.30. 09:05:17

Érthetetlen!
Miért nem veszik figyelembe az illetékesek,a tiltakozó emberek felháborodását?
A Berezd tetői földterület az őshonos lakosságé!!!
A Cserépfalui föld NEM ELADÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scaruso 2010.05.02. 22:11:42

Derült égből a villámcsapás - vagy fordítva -, így keveredtem bele. Most. Ebbe.
Először biztosan fordítva volt: Változékony hangulatú életembe derű és fény varrázsával csattant bele a Berezd. Életemben először jártam családommal Cserépfalun, kb. 2000 lehetett, bicikliztünk, és váratlanul egy ismeretlen, csodás helyen találtuk magunkat: tengerpartra illő szikás táj, európai színvonalú kertekkel és házakkal, nem is hittem el, hogy Magyarországon karikázunk. Ez volt a Berezdalja. Még ugyanakkor egy kerékpárdefekt a K?ossuth utca közepén, és néhány természetesen csodálatos ember segítsége - nekem azóta ez Cserép.
A temetőből, a sportpályáról a Berezdre látunk, a Berezdről a temetőre, meg a falura - életre, halálra.
Ne adjuk el! Védjük meg, és ha kell, áldozzunk rá! Ha elvesztegetjük, nem lesz belőle még egy!

pistola 2010.05.03. 17:05:17

@scaruso:
pontosan! a károsodás maradandó lenne... :(
süti beállítások módosítása