Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Bojtár Lajos - képviselő jelölt

cserépfaluválaszt2010 2010.09.16. 14:47

VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! TUDNIVALÓK ITT!

Tisztelt Cserépfaluiak, Kedves Választópolgárok!!

cserepfalu: Bojtár LajosKözeledvén az október 3-ai képviselő választáshoz a cserépfalu.blog.hu szerkesztője szívélyes felkérésben lehetőséget adott minden cserépi polgármester és képviselő jelöltnek, hogy elmondhassa véleményét és gondolatait az interneten keresztül. Mivel én is rendelkezem a technika -e vivmányával elhatároztam, hogy élek ezzel a lehetőséggel, hogy megosszam gondolataimat a Tisztelt Választópolgárokkal, Önökkel.

Teszem ezt azért hogy több évtizedes munkám tapasztalatait elmondhassam és megosszam Önokkel amit Cserépfalu vezetőtestületében eltöltött, dolgozott idő alatt megéltem. A községünket formáló, legtöbb fejlődési és alakító beruházások ezenidő alatt történtek. A teljesség igénye nélkül ezek voltak: a művelődési ház kialakítása, felszerelése, az új iskola és a tornaterem felépítése. Az óvoda kialakítása szintén különálló tornateremmel, az iskolai sportpálya megépülése, időjárásbiztos burkolatának kialakítása, az iker tanári szolgálati lakás megépítése. Az egészségház megépítése, a sportpályai öltöző és vizesblokk megépítése, a telefon, ivóviz, szennyvízcsatorna, gáz bevezetése. A falut kívülről védő csapadékárkok és a faluban lévő patakmeder burkolása azon átívelő hidak megépülése. Folytatódott a község keleti részén lévö bányafal és bányaudvar kialakítása. A milleniumi emlékmű. 1848-1849-es emlékmű. A berezdi kilátó megépülése. A falusi tájház, a Cserépfalvi Imre emlékszoba, a Subalyuk múzeum kialakítása. A közvilágítás korszerűsítése, ezen belül a református templom tornyának kivilágítása, később a Borpajta a Pást-gődri rendezvény színpad megépitése tetőzettel és világítással való ellátása. A falu közepén lévő buszváró felújitása több funkciós feladatra. A Bem úton 8 darab hid megépitése a többször megáradó Hór-patakon. A községi kisbusz beszerzése. Az utak aszfaltozása az anyagi lehetőségekkel összhangban.

Ezen időszak alatt hoztuk létre a testvér településekkel az élő kapcsolatot, lengyel és erdélyi helységekkel.
Megvásároltuk a Berezdtetöi és a Látogatóparki ingatlanokat. Több fajta erő és munkagépet szereztünk be amivel hatékonyabbá lehetett tenni a közmunkások munkavégzését. Figyelemre méltó, hogy-e kisközség lehetővé teszi hosszú időn keresztül, hogy a labdarugó csapatunk, ifjusági és felnőtt csapattal képviselje és szolgálja a sport területén Cserépfalut, amit az utóbbi időben egyre kevesebb kistelepülés mondhat el.

A Borpajta és ma Pástgödri rendezvény színpad megteremtette annak lehetőségét, hogy az oda vitt rendezvények olyan szintre emelkedjenek a falunapokon, hogy most már minden évben bővüléslől beszélhetünk. Több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, hogy kialakítottuk a díszpolgár és tiszteletbeli polgár intézményes ünneplését. Megalkotásra került a cserépfalui elesett katonák és lakosok emlékének adózva a Hősök napja, amit minden év november elsö vasárnapján tartunk meg, illő ünnepséggel.

Ezek a falunkat gazdagitó létesitmények szinte minden válassztási ciklus után felálló képviselőtestület közös munkájának az eredménye. Sok volt és jelenlegi képviselővel hosszú időn keresztül dolgoztunk azon, hogy Cserépfalu fejlődjön és vonzóvá váljon, igaz ezeket az elképzeléseket behatárolta a szerény anyagi lehetőség, pénzügyi forrás.
Ennek tükrében kevés volt kimagasló terveket megvalósítani, ezeket az elvárásokat, amit a község lakossága, benne a Testülettel szeretett volna elérni és megvalósítani.

A képviselői munkához áldozat vállalás, fegyelmezett munka és következetes jelenlét szükséges. Szeretni kell Cserépfalut, az itt élő embereket, az itt nyaraló és érdeklődő turistákat. Aki innen jó élményekkel és benyomásokkal megy el, az elviszi jó hírünket, jó hírét az itt lakó polgároknak. Ettől jobb reklám nem kell!

Talán elmondhatom, hogy a legjobb kampány az, ha valamelyik képviselőt elismerik, és mivel bíznak benne, látva eddigi munkáját a választóival szembeni tiszteletet több cikluson át is lehetőséget kap ujabb sikeres munkára, és egy demokratikus testületben kifejtheti jó munkáját Cserépfaluért annak lakosaiért. Ennek reményében kivánom, hogy a község ilyen szellemű és hozzáállású képviselőket válasszon, akik méltón tudják képviselni -e szerény körülménye között is Cserépfalu egyetemes érdekeit és a lehetőségekhez képest gazdagabb jövőjét

Nagyon fontos, hogy a képviselőtestület olyan személyekből tevődjön össze, akik tisztelik egymást, egymás véleményét. Kulturáltan és nyugodtan tudnak véleményt mondani érvelni. Tudjanak harcolni a demokratikus többségi döntés elfogadásáért és annak következetes megvalósitásáért.

Tiszta egyenes válaszok kellenek, talán ha kellemetlenek is, tisztelve mások véleményét .

Sok múlik azon, hogy milyen összetételű, szellemű képviselő testület és polgármester vezeti Cserépfalut.

Talán gondolataimmal segitek a sok jelölt közötti jó választásban.

Éljenek választói jogukkal!!

Tisztelettel:
Bojtár Lajos képviselő

Címkék: bojtár lajos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr592300504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása