Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Kósik László képviselő jelölt

cserépfaluválaszt2010 2010.09.17. 08:38

VIGYÁZAT! CSERÉPFALU VÁLASZT! TUDNIVALÓK ITT!

Születésem óta, 34 éve élek Cserépfaluban és munkahelyem is itt található. Jelenleg saját családi vállalkozás (Cse-Fa Kft.) keretén belül fafeldolgozással foglalkozom. Nős vagyok, két kislány édesapja. Az Egri Mezőgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem 1994-ben, majd azt követően ugyanitt kertész-technikusi képesítést szereztem.

Célom, hogy élhető környezetet teremtsek az itt élő emberekkel közösen, mert

„A települési képviselő a település egészéért vállalt felelősséggel képviseli a választóinak az érdekeit”

Mindazok, akik vidéki környezetben szeretnék élni életüket, legyen esélyük lakóhelyükön az emberhez méltó életre, a társadalmi mobilitásra. A vidéki élet legfontosabb értéke a természet közelsége: ezért kiemelten fontos, hogy gondosan és felelősen bánjunk környezetünkkel, táji örökségünkkel. Szem előtt tartva Cserépfalu Község és lakói felemelkedésének anyagi, kulturális és szellemi jólétének elősegítését, hagyományok ápolását, a falu érdekeinek képviseletét és életkörülményeinek javítását, ehhez szükséges feltételek megteremtését. Megválasztásom esetén hatékonyan fogom képviselni a községben lakók érdekeit, egyaránt fontos számomra az idősekre és a fiatalokra való odafigyelés. Fiatalok megtartása a faluban, bevonni és érdekeltté tenni őket a lakóhelyünkért folyó munkában. Faluközösség megtartása, beleértve a civil kezdeményezések támogatását, a kulturális élet összehangolását.

Úgy gondolom, hogy a fejlődés kulcsa az együttműködés.

A faluért egy emberként tenni kívánó testülettel, melynek célja Cserépfalu fejlődése, nagyban hozzájárulhat a jövőbeni sikerekhez.

Fontosnak tartom, hogy megoldást találjunk a közösség valós problémáira, ehhez kérem bizalmukat.

A képviselői munkát szolgálatnak tekintem, amit csak kellő alázattal, a gondok iránti érzékenységgel, empátiával lehet végezni.

Kósik László
képviselő jelölt

Címkék: cserépfaluválaszt2010 kósik lászló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr312301366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása