Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

mindenkit jó szándék vezérel

darvas 2010.12.27. 16:21

Megjelent a negyedik sorszámú Cserépiek Újságja 2010-ben:

Kósik Polgi még mindig az októberi eseményekkel foglalkozik, talán érdemes kiemelni kedves sorait az újságból:

Az előző évek legnagyobb csalódása az a negatív választási kampány volt, aminek következtében családok, közösségek között alakult ki rossz légkör. Önkormányzatunk ellen is, igaz ismeretlen személy ellen, hűtlen kezeléstől kezdve mindenféle feljelentés történt mindenféle szervnél. Sajnálatos, hogy ezeknek sokan bedőltek, és sajnálatos, hogy azok, akik látták a negatív szándékot, inkább csendben maradtak, ahelyett, hogy a település érdekében kiálltak volna az önkormányzat mellett, az intrikák ellen. Talán ezért is cserélődött ki a Képviselőtestület nagy része.
Az új Képviselőtestület felállásáról még korai véleményt mondanom, de bízom benne, és az utolsó testületi ülés már meg is mutatta, hogy mindenkit jó szándék vezérel, és tudunk együtt dolgozni. Testületünk elfogadta a Kőkultúra projekt folytatását, az ehhez szükséges önerőt befektető által is biztosítja.
Ellentmondás, hogy a képviselők többsége nem fogadta el a javasolt személyt alpolgármesteri tisztségre, annak ellenére, hogy ez a polgármester joga és kötelessége.
A közeljövő fontos döntése lesz, hogy mi lesz a Berezdtetői Lakópark fejlesztési lehetőséggel. Sajnos nagy esély van rá, hogy önkormányzatunknak sokba, sok millió forintjába kerül a projekt egyesület általi megfúrása. Remélem azért minden a helyére kerül.

 
A fekete vacak jobb felső sarkába tessenek kattintani az újságért:

 

Címkék: cserépiek újságja

1 komment


Cserépfalui szállások nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr942542231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pistola 2010.12.28. 00:06:52

ja, roppant kedves sorok.
a három bekezdésből egyben - a legrövidebben - van egyetlen pozitív dolog. a többi méltatlankodás. erre való a falu újságja? ilyenkor, ünnepek alatt?
becsinálok...
süti beállítások módosítása