Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

14. Less Nándor Emléktúra

darvas 2009.10.13. 08:12

Sütő Laci, a Less Túra főszervezője kommunikál: Az indexfórum teljesítménytúrázók topicjából vettük át vágás nélkül:

Kedves Less Nándor Emléktúra - Nomád terepfutás Résztvevők!

Nagy örömünkre szolgált, hogy ilyen sokan (még hiányos adatok szerint 2000 fő fölött) eljöttetek hozzánk a Bükkbe ezen - az előrejelzések ellenére - csodaszép őszi napon.
EGYÚTTAL ÚJRA BOCSÁNATOT SZERETNÉK KÉRNI MINDENKITŐL, a Pazsag-völgyi hibáért.
Aki emiatt nem fért bele a szintidőbe, vagy feladta és véletlenül nem kapta meg a díjazást, kérem, hogy jelezze, mert természetesen minden futóajándékot kiküldök, hiszen ez nem a ti hibátok.
Azért megpróbálom rendezni a soraim és reagálok néhány apróságra:
1, Sajnos, a 13 év alatt nem fordult még elő, hogy valakik ilyen csúnyán kitoltak volna velünk (versenyzőkkel és szervezőkkel), hogy szisztematikusan végigszedik a szalagokat a verseny előtti napon, tönkretéve a versenyt, a futóélményt és néhány hónap előkészítő munkát. Ettől még persze az én hibám, hogy nem tudtam elég gyorsan megoldani, de álmomban sem gondoltam ilyen aljasságra, ezért nem készültem rá. Még egyszer nagyon sajnálom, tudom ez már sokat nem ér, de ha mégis eljöttök jövőre, igyekszünk az ilyen hibát véglegesen kiküszöbölni.
2, Nem vagyok babonás és nem is panasz, de a 13. rendezésen több probléma előjött, mint eddig előtte összesen:
- pénteken, családi tragédia árnyékolta be a rendezői munkálatokat, emiatt kiesett az egyik leghasznosabb emberünk a számítógépes rendszerből
- bedöglött az összes vonalkód leolvasó (2 éles és 2 tartalék)
- Pazsag EP. szalagjait leszedték
- a pont, tekintve, hogy lelkes, de abszolút amatőr diákjaimból áll, nem találta meg a helyét (kb. 50 szervezőnk van, amit csak úgy tudok megoldani, hogy kicsalom a turizmus és földrajzos tanítványokat, de jellemzően többen még most láttak először turistautat életükben, volt aki megkérdezte a jelzésekre, miért festenek csíkokat a fákra)
- valaki lenyúlt egy nagy adag banánt a rendezői szállás és raktárból, ezért jutott kevesebb egyes helyeken. Utólag is elnézést érte.

Szóval minden rendezőnek javaslom a 13. rendezést keresztelje át 14-re :)

A repceföldön Nyomó előtt végig volt szalagozva a derékszög az úttól a sövényig (és itt nem szedték le), akkor talán kevesebbet szidtak volna a tulajdonosok is, ha többen ezt választják.

Ezúton is SZERETNÉM KÉRNI, HOGY MINDENKI BÁTRAN ÍRJA LE A JAVÍTÓ SZÁNDÉKÚ KRITIKAI ÉSZREVÉTELEIT (nem kell becsomagolni sem), hátha jövőre tudjuk teljesíteni.
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de ez a túra rendezőként is sok tanulsággal szolgált, amiből talán más is okulhat. köszönöm, hogy ilyen toleránsak voltatok, hasonló helyzetben én már biztos veszekedtem volna a rendezőkkel.
Remélem hosszabb távon a pozitív élmények maradnak és újra eljöttök hozzánk.
Üdv,
Laci

Címkék: less nándor emléktúra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr71446779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása