Kommentálók kérték

  • KoroknaiS: Építettem egy [url=http://www.cserepkalyhas.com]cserépkályhát[/url] a falu környékén és szántam eg... (2011.09.18. 14:49) ezaSzöveg
  • erdészildi: Lemaradtak a góllövők : Kiss Zoltán 3 gól , Váradi Tamás 1 gól. (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • erdészildi: A főedző már tudja : 1 góllal győztünk , 4:3 ide! Fordulatos meccsen, előbb az ellenfél, vezetett ... (2011.09.03. 22:47) Szögletzászló
  • Pipi0188: @t.face: Miért a jegyző urat kérdezed, amikor ott ropta a falu két "tiszteletre méltó" képviselőj... (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • pistola: Én meg azt hittem lagzi volt tegnap (szombat) éjjel. :) (2011.08.22. 18:30) Indexen a hangosítás
  • Utolsó 20

Tumblr

Nincs megjeleníthető elem

Blogtévé

Nincs megjeleníthető elem

Testvérblog - Csobánkafórum

Nincs megjeleníthető elem

Szívós Jancsi

1972-2009

Írd be az E-mail címed, hogy azonnal értesülj Cserépfalu eseményeiről!


Tetszett amit Cserépfaluról olvastál? Iratkozz fel rss értesítőnkre!

Ennyien már megtették:

Cserépfalu on Facebook

Szerzői Jogok

Creative Commons Licenc

Tessenek segíteni

darvas 2010.08.03. 14:28

Készült egy darab A/4 méretű falunapok meghívó, melyet blogolvasói terjesztésre ajánlunk.

Mi a feladat:

1. Tessenek letölteni innen a word dokumentumot!

2. Tessenek kinyomtatni a meghívót!

3. Tessenek fénymásolni tetzsőleges páldányban a meghívót!

4. Tessenek 3 felé hajtani a vonalaknál a meghívót!

5. Tessenek terjeszteni, sok ember megfordulós helyeken tessenek elveszíteni a meghívót.

6. Hálás köszönet.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepfalu.blog.hu/api/trackback/id/tr892195820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NyergesLovas 2010.08.03. 16:21:21

Ja, és a végére írja rá mindenki, hogy aki " Kósik Pistánál száll meg annak ingyenes a falumúzeum és 500 Ft/l a bor! " / Idézet a Polgi húsvéti szórólapjáról /
A különbség csak annyi, hogy most már saját papírra nyomjuk és ne a hivataléra.

NyergesLovas 2010.08.04. 09:27:28

Még nem , de küldöm az idézett irományt! Kiteszed???? Elég gáz! Erre gurult el a gyógyszerem! Testületi határozat nélkül a falu polgármestere ingyenessé teszi a nála megszállóknak a falumúzeumot, csak úgy grátisz!!! Itt mindent szabad? Ja, és még reklámozza is! Hülyének nézi a faluban turizmussal foglalkozó többi vállalkozót! Bocs , az én vendégeimnek fizetni kellett a belépőt , ami nem baj, de a polgi miért gondolta úgy ,hogy visszaélhet a hatalmával. Gusztustalan!!!!!

darvas · http://dtp.tumblr.com 2010.08.04. 09:34:13

Tamás, a többi szállásadó is tudna ilyen kampányokat csinálni, és meg tudná dumálni az önkormányzatot hogy legyen ingyenes a múzeum az ott megszálló vendégeknek. Honnan tudod, hogy Pista maga egyszemélyben, hatalmával visszaélve döntött arról, hogy a múzeumba bemehessenek ingyen a kedves látogatók? Sőt továbbmegyek lehetne közös kampányokat is csinálni összefogással szeretettel és még hasonló szavak. Erős szavakat használsz. Nem szeretem amikor begyógyszerezed magad.

NyergesLovas 2010.08.04. 10:39:58

@darvas: Kedves Péter! Eddigi hozzászólásaimból már kitűnhet, hogy nem szoktam alaptalanul , csak úgy... írogatni. Természetesen most is elküldtem neked, hogy tedd ki, ha akarod az említett papírt, ami magáért beszél .
A testület nem tudott erről a papírról, nem hatalmazta fel a polgit , hogy saját hatáskörében döntsön a falu tulajdonában és üzemeltetésében lévő múzeumba való ingyenes belépésről! Főleg arra sem , hogy az ő , saját vendégei részére tegye ezt!
Azt, hogy a falu polgármestereként szólítja meg az ide látogató vendégeket az első pár sorban, kvázi a falu nevében, és utána egyéni érdekeit reklámozza..... szerintem maximálisan etikátlan!
Örök vesszőparipám, hogy ez a kis turisztikai "gyöngyszem" település, csak és csak is összefogással, közös erővel tud kitörni. És megint lehetnék rosszmájú és idézhetném azokat az elégedetlen, itteni turisztikából élő embereket akik azt mondják, hogy elég a borturizmus, más irányba is mozdulni kell, össze kell fogni!
Nem kell nagyban gondolkodni, kis lépésekkel, közösen elindulni és félredobni az egyéni érdekeket és az eszt el nem fogadó embereket. Az utóbbi pár év nem a közös érdekében telt el! Vagyunk egy páran akik a "közös kampányokban" bízva befizettük és leadtuk a reklámanyagunkat a nagyvezérnek! Szerinted? Sehol semmi!
Peti! Ha valaki összefogja, irányítja / néha sztem le is járatja / a falu turisztikáját, azt semmi módon nem irányíthatja egyéni érdek. Ha pedig mégis a sajátja felé hajlik, akkor ne csodálkozzon, hogy az orra alá dörgölik a bizonyítható túlkapásait. Sajnálom, ezek tények! Ha kemények, ha nem!

darvas · http://dtp.tumblr.com 2010.08.04. 10:47:16

Köszi megkaptam, jövő héten körbejárom ezt a témát, bár amit átküldtél azon nincs arra utalás hogy polgiként beszélne Pista az idelátogatókhoz.
süti beállítások módosítása